a gift from Hamburg

M fikk full score da han kom hjem med denne bokgaven fra Taschen-butikken etter en helgetur til Hamburg. Bøker er noen av de beste gavene man kan få, og da spesielt fotobøker. Ikke bare er de proppet med kunst og inspirasjon men de er som regel så fine at de kan bli liggende på stuebordet som dekorasjon, klare til å bli tatt opp av hvem som helst som vil ta en titt. Ingen grunn til å gjemme vekk slike skatter i en støvete bokhylle.

→ M scored a full ten points with the gift he brought home from the Taschen store after his weekend in Hamburg. Books truly makes the best gifts, and photobooks even more if you ask me. Not only do they contain page after page with inspiration, but pretty books can stay at the livingroom-table, ready to be enjoyed by anyone who wants to have a look. No need to hide them away in a dusty bookshelf.