2016, here we come

Et nytt år er synonymt med ny kalender og nye notatbøker her i huset. 2016-kalenderen, i år fra Ulrika Kestere, ankom i dag og det er vell ikke akkurat en overraskelse at den måtte opp på hedersplassen med en gang. Denne jenta har i alle fall ikke tid til å vente til januar! Illustrasjonene er så kreative, morsomme og fulle av detaljer, og flere av dem minner meg om livet i nord og da spesielt i Lofoten. En perfekt julegave til noen som sårt trenger litt veggpynt er den også. Bare et lite tips!

 A new year means new calendars and new notebooks in this house. Our 2016-calendar from the talented Ulrika Kestere arrived today and no surprise its already up on the wall. This girl can't wait! The illustrations are so detailed, creative and clever and several of them reminds me so much of the life up north in Lofoten, especially the front page. A perfect christmasgift for somebody who needs something to pretty up their boring walls. Just a little tip