the barcelona journal: best view in bcn

barcelona el turo de la rovira

Turo de la Rovira ligger litt utenfor sentrumskjernen, men er likevel enkel å nå med offentlig transport.  For å komme til toppen har du en rolig spasertur gjennom parken lags de støvete stiene mens du studerer kaktuser og grønne parakitter som flyr fra tre til tre. 

barcelona el turo de la rovira

Dette er en perfekt ettermiddagstur, lav sol, nydelig lys og helt OK temperatur for å begi oss ut på en tur uten nevneverdig skygge. 

barcelona el turo de la rovira

 Turo De La Rovira offers one of the best views over Barcelona and it's a perfect afternoon activity. Bring a blanket and a couple of beers, take the stroll trough the park and walk the dusty paths all the way up to the bunkers on top. Enjoy the view during sunset, the beer and your company. A lovely place, even late in December. A perfect end to a long day in the city.