cotton candy snow

Snøen laver fortsatt ned i Stavanger og vi er fortsatt like begeistret, omtrent som to forvokste barn på julaften. I dag løper vi inn og ut av leiligheten i et forsøk på forevige de store bomullsdottene som daler ned. Se så store! Vi klarte det altså tilslutt, men det var jammen ikke lett. Det blir nok noen runder til, kjenner jeg meg selv rett. Jeg vil så gjerne ta noen fine portretter disse dagen, hvem vet når jeg får anledning til å ta bilder i slik et snøvær neste gang?

→ The snow is still falling down in Stavanger and we are still loving it like two oversized kids on christmas eve. Today we are running in and out of the house, trying to capture those gigantic cottoncandy-snowflakes on the camera. Look how big! We managed, but it was not all easy, by the time we are outside its all over, but we will keep trying. I really want to take a nice portrait these days, who knows when we will see this kind of weather next time?