the barcelona journal; book market

24336952276_edcf0e4c3d_o.jpg

For å komme deg til bokmarkedet må du se etter skilt merket med "Mercat de Sant Antoni" i den sørvestlige enden av Raval. Markedet finner sted hver søndagsmorgen så dersom du finner tanken på aktiviteter på morgenkvisten lite fristende så er nok ikke dette for deg.

Bøker, tegneserier, vinylplater, blader og dvder er huset under den store stålkonstruksjonen fra det sene 1800-tall sammen med mennesker i hopetall, her er det fult.Likevell er dette et sted der det føles litt mer ok å vandre i kø for her er alle lokale! Untatt deg da.  Utenfor markedet er det et hjørne for byttehandel. Her møtes samlere i alle aldere i søken etter myter, frimerker og fotballkort. Kanskje ikke det du var på utkikk etter på ferieturen, men vell verdt turen dersom man leter etter de autentiske opplevelsene.

 To get to the bookmarked you need to look for "Mercat de Sant Antoni", in the southwest corner of Raval. The maket finds place every sunday morning so if you find the idea of an "nine of morning-activety" unbearable this is maybe not for you. Books, cartoons, records, magazines and dvds are sheltered under a big steel construction from the late 1800 and its very crowded inside. Still, this is on of those places where its ok to walk in a line because its all locals. Yes, you read me right; a more-or-less tourist free market! Outside the market there is a corner where collectors trade coins, stamps and football card. Maybe not what you were looking for in your vacation but worth the trip if you are looking for those authentic experiences while traveling.