bye christmas

24153540954_4fd43bb8da_o blog.jpg

Vi er nesten i februar allerede så da tenkte jeg at det var på tide å pakke ned resten av julepynten. Du vet, de der få tingene du lar stå fremme litt ekstra fordi det er trist å pakke dem ned så tidlig. Spesielt når man ikke har vært hjemme i julen. Den katalanske Tióen, stjernen i vinduet, julekransen på ytterdøren og mummikoppene med julemotiv, nå må de takke for seg. Veldig trist, men nå er vi klare for vår!

 We have almost arrived to February so i figured it was about time to pack down some of the christmas-decorations. You know, that few things that you leave just because its a shame to pack them down so early, even more when you have been away during christmas. The catalan Tió,  the star hanging from the window, the christmas wreath on the front door and the christmas-themed moomin mugs. So sad, but now we are ready for spring!