solastranden

stavanger nature beach solastranden

Jeg har endelig landet etter siste innspurt med jobb og skole. Hverdagen har på magisk vis blitt tømt for alle nødvendige gjøremål, og som alltid har listen over ting jeg har gledet meg til å gjøre disse travle månedene plutselig forsvunnet. Husvask og kakebaking virker ikke lenger så forlokkende, og det er kanskje like så greit. Disse dagene brukes nok bedre utendørs uansett, på et sted der man kan ha sand i skoene og vind i håret. På Solastranden, for eksempel. 

BLOGG DSCF1518.jpg
street art solastranden stavanger

Vi spaserte over stranden fra strandhotellet, langs havet og bort til bunkersene som fortsatt står her fra andre verdenskrig - før vi kalde og frossne snudde og gikk tilbake igjen.

solastranden tref streetart
BLOGG DSCF1589.jpg

Finally some days off! Work and studies are replaced by lazy mornings and walks on the windy beach.