the hamburg journal: tattoo

hamburg

De aller fleste museer i Hamburg har mandags-stengt så vi bestemte oss for å tilbringe søndagen innendørs, tross det strålende solskinnet. Jeg hadde sett meg ut en utstilling ved navn “tattoo" og heldigvis for oss var det verdt en dag innendørs. Utstillingen besto av alt fra fotografier, skulpturer, bøker, kunst og installasjoner. Til og med ekte tatovert menneskehud konservert i veskefylte glasskrukker. En fantastisk mix av fascinerende og forstyrrende elementer.

hamburg
hamburg
hamburg
hamburg
hamburg

 Since most museums in Hamburg are closed on mondays, we decided to use a bit of the sunday inside, even if the weather was amazingly warm and sunny. I wanted to visit the Tattoo-exebition in the Museum für Kunst und Gewerbe and lucky for me it was worth both the time and the money. The exhibition contains everything from photography, sculptures, books, artwork and installations to real human tattoos carefully conserved in liquid. A wonderful mix of fascinating and disturbing things. Highly recommended!