the hamburg journal: alster river

Hamburg

Vi tilbragte den solfylte ettermidagen på elvebredden ved Alster. Vi satt der med hver vår øl og betraktet mennesker som lekte, tok bilder og svømte i elven, samt alle båtene som fløt forbi. Hamburg ser virkelig ikke ut som noen annen by jeg har vært i.

hamburg
hamburg

Den lave solen serverte oss et sommerlig lys over elven. Det er så godt å vite at vi fortsatt kan nyte dette litt, til tross for at August allerede er over oss. Jeg er ikke klar for høst helt enda.

hamburg

→ We spent the sunny afternoon at one of the riverbanks at the Alster river. We sat there, with each out beer, looking at people playing, taking pictures and swimming. The low sunlight really gave me that late summer-feeling, and it’s so good to know that there’s still a bit of summer left, even if august has arrived.