out of service

blog DSCF5715.jpg

Etter et par timer i solsteken. traskende rundt i Sandnes på jakt etter flotte motiver til byens blogg måtte jeg gi tapt. Jeg tok bussen hjem og prøvde meg på en kaffekopp i bakhagen. Det nyttet lite og jeg stupte i seng og ble der i mangfoldige timer. Det kan virke som all den intens jobbingen de siste månedene har tatt meg igjen, og jeg kjenner det skal bli godt med ferie nå. Selv har jeg begynt å pakke, til tross for at det er ni dager til avreise. Litt i tidligste laget syns Marc, men skal jeg bli klar i denne farten er det virkelig bare å sette i gang! 

 After strolling Sandnes in the heating sun for a couple of hours, looking for the perfect pictures for the town blog I gave in. I got on a bus and went home. After first trying to recover my energy by drinking coffee in the backyard I went to bed and there I stayed for hour after hour. It seems my batteries are out of juice after the intensive work the last months and I can't wait for some days off now. My suitcase is already a work in progress, even if Marc thinks I'm overdoing it a bit starting this early.  Truth is, with this level of energy i will need my nine days.