the costa brava journal: dali museum

Det aller værste ved å legge besøket til Dali-museet til siste del av en dagslang roadtrip gjennom Costa Bravas små, søte kystbyer var at kameraet mitt døde før jeg var ferdig på museet. Utrolig trist, for er det et museum jeg kunne tenkt meg å foreviget så må det ha vært dette. 

dali figueres spain

Du trenger ikke lure på hvor du skal kjøpe billett, bygget er mildt sagt iøynefallende. For meg var bygget verdt turen alene. Man kan trygt si at museet levde opp til forventningene. 

dali museum figueres
dali museum
travel spain dali museum

Museet er proppet til randen av alt som kan minne om kunst. Bilder, veggmalerier, statuer, møbler og utstoppede dyr. Hver krik og hver krok, og gjerne i både høyden og lengden. Akkurat slik et museum skal være, fylt til randen og mer å se på enn man makter å ta inn. 

dali museum figueres