over and out

Jeg hadde semesterets siste eksamen i dag, og det betyr at jeg offisielt kan si hei til sommerferie og alt den bringer med seg! Når sant skal sies er dette bare en halv sannhet for jeg har fortsatt noen jobbdager igjen før vi kan pakke Barcelona-kofferten men her i huset er det skole som er business, alt annet er strictly pleasure for tiden og jeg er så lykkelig for at jeg kan bruke tid på ting jeg virkelig liker. Men ikke før i morgen. I dag er det sol, øl, grønt gress som står på plakaten. Pluss en skjeggete mann og en forvokst kattunge. 

 I'm done! I just had my last exam this semester and school is officially out for summer. I still have to work a bit, but turns out business is more like pleasure lately so I turly dont mind! But ill leave all that for tomorrow. Today its all about the beers and the beard, the sun and this oversized kitten.