the costa brava journal: summer snapshots

Morgentimene ble brukt på en uteservering i Sant Feliu de Guxols. Med hver vår croissant og hver vår kaffekopp satt vi der mens vi så gjennom hagen med feriebilder av varierende kvalitet. Så mange rare ansiktsuttrykk og tåkete motiver, og så mange uten motiv i det heletatt. Vi lo og lo og ble enige om å prøve igjen, slik vi alltid gjør. Prisen for et engangskamera er tross alt mye mindre enn verdien av alle disse gode minnene. 

picture summer spain beach blog photo

This morning was spent outside in a square in Feliu de Guixols. Whit each our croissant and each our big cup of coffee we went trough yet another pile of more or less successful summer photos. So many pictures with awful facial expressions and blurry motives (...or no motives at all!). We laughed and laughed and decided to give it another go, like we always do.