the oslo journal: weekend in the city

Langhelgen i Oslo var både travel og avslappet på en og samme tid. Solen skinte hele helgen og vi hadde fult program hver dag. Så fult at jeg nesten ikke fikk tid til å ta bilder i det hele tatt. Eller kanskje jeg glemte det ut. Uansett tror jeg det er et godt tegn. 

blog photo oslo anette moi street art

M var en upåklagelig vert og viste meg rundt i sitt nye nabolag som var rolig og fylt av gatekunst, akkurat slik jeg liker det. 

oslo street art norway travel photo blog

Nå i ettertid angrer jeg selvfølgelig på at jeg ikke tok meg tid til å ta bilde av alle de fine veggene, selv om jeg ikke er helt sikker på hva jeg skal med alle disse bildene. Bortsett fra å vise dem frem på bloggen, da. 

oslo norway travel blog street art mural photo

På vei til Løkka for å shoppe vintage. Sånt må være lov når man skal fylle et studentrom! 

oslo norway street art blå

En liten tur innom markedet på Blå ble det også tid til før vi fortsatte til Birkelunden og deretter loppis på Sagene. 

blogg oslo photo

Oslo har litt av alt, til og med industrielle bygninger med new york-trapper. 

oslo blog photography

...også hus i pastellfarger, det har Oslo masse av. Og grønne lunger. 

oslo opera house norway snøhetta blog photo

Mandag kveld viket jeg farvel med M og hovedstaden og det gjorde vondt i hjertet, selv om jeg vet at hun klarer seg helt fint alene. Vi sees snart, Oslo!

My Oslo-weekend passed way too fast, and I almost forgot to take pictures at all. Still Im happy to have spent four nice days in the Oslo-sun with my baby sister. She is growing up so fast, and it broke my heart to leave her on the train station, alone in the capital. Even so I know she is managing perfectly fine by her self.