the future is female

postcard art girl home interior

Det ble en del shopping i Oslo, men det aller meste var til den nybakte oslo-boeren og en stor andel var fra ikea. Likevel fikk jeg med med et postkort kjøpt på Skaperverket.

oslo postcard skaperverket home interior girls art

Jeg pakker med meg en jente i kofferten hver gang jeg forlater en by som ikke er min egen. Her er frøken Barcelona, frøken Hamburg og frøken Oslo som alle har flyttet inn hos oss i Stavanger.  Fine og billige souvenirer som tar liten plass både i kofferten og her hjemme. 

I returned to Stavanger with an empty suitcase, even if we did a fair amount of shopping in Oslo. Most of the stuff we bought was from Ikea and everything was for the room of the fresh student. Still I managed to bring home a postcard-girl like I do every time im out traveling. Its an easy way to buy souvenirs and it is usually a lot cheaper than the mugs, the tshirt or the magnets.. A big plus is also that the girls dont take up too much space in the suitcase or in home. Here is miss Oslo, miss Barcelona and miss Hamburg, all together in their new home in Stavanger