the bcn journal: Jardins de Mossèn Costa i Llobera

Barcelona er en stor by, full av fantastiske steder man kan besøke og utforske. Vi prøver å krysse av nye steder på den eviglange listen vår hver gang vi drar. Kjekt for meg som er på tur og kjekt for Marc som får være turist i egen by. Ekstra gøy er det med alt som er gratis slik som Jardins de Mossèn Costa i Llobera, en liten botanisk hage ved foten av Mont Juic. Hagen er full av palmer, sukkulenter og kaktuser, angivelig huser parken mer enn 800 arter kaktus samt en rekke planter som er mer enn hundre år gamle. Et perfekt sted for en søndagstur, en piknik eller oppdagelsesferd med kamera med andre ord, og absolutt en ny favoritt. 

jardins barcelona travel spain
cactus barcelona jardins travel spain mont juic
garden barcelona
cactus balm mont juic barcelona
plant garden barcelona travel spain
jardins mossen costa barcelona travel
jardins mossen costa barcelona travel mont juic

We crossed off a new place of our ever-growing Barcelona-list. Jardins de Mossen Costa i Llobera is a botanical garden of Cactus, succulents and palms by the foot of Mont Juic. The garden claims to house more than 800 types of cacti and over hundred year old plants. As the garden is free to enter we managed to visit twice and its definitely a new fav.