being home

DSCF1101 a.jpg

Det tok uendelig lang tid å komme tilbake til hverdagen igjen etter 6 uker i varmere strøk. Ikke bare hadde vi lagt oss til en ny døgnryteme, men her hjemme var det fortsatt mye nytt å bli vant med. Man skulle tro at etter man var uthvilt når man kom hjem fra en så lang ferie, men det viste seg å være heller motsatt. Det første uken gjorde vi ikke stort annet enn å ligge på sofaen, redigere bilder og spille zelda. Nå, 14 dager senere begynner ting å falle på plass, til tross for at flytteeskene fortsatt står og gardinene fortsatt er alt-alt for lange.  Det var tross alt viktigere å pakke ut koffortene når vi først skulle gjøre noe.

→ Getting back to reality, also known as everyday life, was way harder than expected. Instead of arriving home all rested we both arrived more or less destoryed and spent the first week on the sofa playing zelda and editing pictures. Now, two weeks later stuff is starting to fall into place.