ella&pitr #1

ella nuart stavanger
ella pitr nutra

Kunsten til Ella & Pitr som kan minne om illustrasjonene fra en barnebok, poppet opp på to hus mindre enn en uke før Nuart-festivalen. Heldig som jeg er har jeg begge disse husene på den daglige skoleruten min så jeg fikk følge med på kunstverkene etter hvert som de vokste frem. Det kunstneriske paret har vært travle og har, i tillegg til å dekorere to hus, satt en verdensrekord for største street art-verk på et hustak på Klepp. Så vidt jeg vet er dette Ella & Pitrs aller første år på Nuart, men jeg håper det blir mange fler!

 The art of Ella & Pitr, much resembling illustrations from a childrensbook, popped up on two houses less than a week before the festival. Lucky for me both of these houses were on my daily rout to school, so I got to see the work in progress. The artsy couple have been very busy, not only have they fully decorated two houses, they also made a world record; the worlds biggest mural located at a rooftop in Klepp. As far as I know this is Ella & Pitrs first year at the Nuart festival, but oh what a first year!