the costa brava journal: orada for lunch

orada sant feliu costa brava
orada sant feliu costa brava

Disse to finingene ble med oss hjem fra det lokale fiskemarkedet i dag morges. Marc storkoser seg med å kokkelere med ingredienser han ikke finner hjemme og i kveld er den "orada el forn" som står på menyen. Jeg gleder meg til å legge til enda en middelhavsrett til reportoaret mitt. Av og til er det å leve med en person fra et annet land som å være på en evigvarende kulinarisk reise og jeg storkoser meg hele veien.

→ These two beauties came home with us from the local fish market this morning. Marc is enjoying to cook with well-known ingredients again, so today "road al forn" is on the menu. I can't wait to add yet another mediterranean dish to my food-list. Sometimes living with a person from another country feels like a culinary adventure and I'm enjoying every singel bit of it.